Спорт

22 медала за танцьорите на „Хасково“ от „Купа Блясък“

Състезателите от клуб по спортни танци „Хасково“ спечелиха 22 медала в трите състезания в различните възрастови групи и танцови стилове на Открития национален турнир „Купа Блясък“ 2017.

В турнир „Изгряващи звезди“ – танцови двойки: до 7 г. – трето място за Енрике Диаз и Михаела Костадинова и в двете дисциплини от латиноамерикански и стандарти танци. До 9 г. – 2 място за Тамер Ариф и Йоана Моллова, до 11 г.- трето място за Мариян Калинов и Цветелина Караславова, до 13г.- Първо място за Кристиян Милков и Камелия Георгиева.

Медалисти

Соло момичета: до 7 г.- два сребърни медала за Надежда Делитонева и Михаела Костадинова, до 9 г.- два златни медала за Йоана Моллова и Стефка Ройдева, 11 г.- златни медала за Цветелина Караславова и Ралица Димитрова.

В открития турнир по спортни танци в танцов клас 13 „С“ – на второ място се класираха Валентин Сираков и Марина Колева в общата класация от десетте танца. Младежката двойка Александър Петков и Тереза Симеонова от танцов клас „Д“ спечелиха златни медали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button