Хасково

4 нови специалности за хасковските кандидат- гимназисти тази година

Кандидат - гимназистиВ 4 нови специалности ще привличат ученици хасковските гимназии след 7 и 8 клас, съобщи за Haskovo.info началникът на регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов

„Митнически посредник“ е професията, която предлага Професионална гимназия по туризъм. В паралелката приемът ще се осъществява след 7 клас

Тази година Професионалната гимназия по дървообработване и строителство залага на двоен прием в една от най-желаните специалности. „Строителство и архитектура“ ще могат да учат децата и след 7, и след 8 клас.

Две паралелки тази година ще бъдат възстановени. В гимназията по механоелектротехника в специалност „Промишлена електроника“ ще се кандидатства след 7 клас, а в гимназията по транспорт в специалност „Газова техника“ – след 8 клас. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button