Хасково

Данъчни хванаха павилион за закуски с черна каса

ПариИнспекторите от НАП Хасково са санкционирали собственика на павилион за закуски в Димитровград заради груби нарушения на закона. Продажбите в търговския обект са извършвани без касов апарат и са описвани в тетрадки. Собственикът е нарушил и осигурителното законодателство. Две лица, работещи в павилиона, са били без трудови договори, съобщиха за Haskovo.info от НАП.
 

Ревизия ще бъде извършена и на търговец от Горски извор. При проверка данъчните са установили, че освен магазин, той стопанисва и кафене. Приходите от двата обекта са доста над прага за задължителна регистрация по ДДС – 50 000 лева, но въпреки това фирмата не се е регистрирала. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ха ха ха ха ;D
ха ха ха ха ;D
09.04.2008 9:54 9:54

;D ;D ;D ;D
Кокошкарите ловят тези от НАП.
Ами големите фирми с големите черни каси а?
КОЙ ЩЕ ГИ ПРОВЕРИ И ГЛОБИ ТЯХ А?
Или са ви подкупили да не ходите там на проверки а?
;D ;D ;D ;D

RE:
RE:
09.04.2008 13:13 13:13

„50 милиона лева допълнително разкрити задължения след ревизии на фирми“. заглавие от преди 2 месеца. като не разбираш, що пишеш, А?

ха ха ха ха
ха ха ха ха
10.04.2008 11:30 11:30

до RE
Кого са провери ли от големите фирми в Хасково за черни каси а забравих те нямат такива там всичко е законно ;D ;D ;D ;D

Анонимен
Анонимен
14.03.2010 7:45 7:45

до кога щте се подписваме на 2-3 ведомости стига стига с тия черни каси

Back to top button