Спорт

Хасковлийка в благотворителна акция по Kangoo Jumps за 10 младежи в нужда

Хасковлийката Мая Георгиева е поканена да води канго джъмпс класове тази неделя в НСА. В благотворителната инициатива ще участват инструктори от България и Румъния.

Целта е да се съберат средства за професионално квалифициране на младежи в неравностойно положение като инструктори на Канго спорта. 10 младежа в неравностойно положение ще получат възможността да станат инструктори по спорта Kangoo Jumps и да получат финансова независимост, чрез техния труд и умения благодарение на Kangoo Клуб България.

Инициативата е част от новата целогодишна менторска програма на „Операция Плюшено Мече“ – „Скритите таланти на България“. Проявата се организира и благодарение на Кинга Себастиан, основател на Канго спорта в България и инструкторите й от цялата страна. Сред популярните личности, които подкрепят каузата са Тити Папазов, Тереза Маринова, Стефан Марков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button