Спорт

Милка Чулева на косъм от медал на Балканското

Виолета, Гюрхан и МилкаВъзпитаничката на хасковския клуб „АидаНет Вадо-рю“ Милка Чулева се класира пета на провелото се в гръцкия град Волос 13-то Балканско първенство по карате. Националката ни, която се състезава в дисциплината „ката“ при жените, изпусна да грабне медал, но въпреки това се нареди сред най-добрите на полуострова. 

Представителят на „АидаНет Вадо-рю“ при мъжете Гюрхан Шабан също записа добро представяне на индивидуално „ката“. Сред реферите на Балканското първенство бе и треньорът в хасковския клуб Георги Ривов.

„Състезанието бе много силно, като и при мъжете и при жените в дисциплините „ката“ участваха европейски и световни шампиони. Доволни сме от представянето на нашите възпитаници предвид много силната конкуренция“, коментира за  Haskovo.info треньорът в „Аида Нет“ Адриана Ривова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button