Регион

Полицаи, митничари и данъчни спипаха нелегален алкохол и дизел в Свиленград

Полицаи, митничари и служители на НАП-Хасково са провели вчера операция по линия акцизи на територията на Свиленград, съобщават от пресслужбата на полицията.

В помещение и навес на тир-паркинг, стопанисван от фирма са намерени бидони с течност с мирис на алкохол – 343 литра и съдове с дизелово гориво – 1501 литра с неясен произход и без съпътстващи акцизни документи. Още 330 литра дизел без акцизни документи е иззет и от автосервиз на улица „Текстил“ в града. Установените количества са иззети с протоколи от служители на Агенция „Митници“, а от пожарната са им съставили актове за неправилно съхранение на горивото.

Цигари и тютюн без бандерол пък иззеха полицаи от Димитровград, Хасково и Харманли. След проверка на дом, леки коли и лице са иззети общо 600 къса папироси и 30 кг. нарязан тютюн. Предстои съставяне на актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен примерен гражданин
възмутен примерен гражданин
23.11.2017 16:28 16:28

Еба мама му!!!Цели 600 къса цигари!!!
Тоя Ал Капоне,ли е????

Back to top button