Изгоря колата на зам.-директор на Спортното, подозират палеж

Хасково

Лек автомобил „Опел Корса“ е изгорял тази сутрин в хасковския квартал република, съобщават от областната противопожарна служба.

Сигналът за пожара е подаден малко след 4:35 часа. Освен автомобила са унищожени и 3 квадрата стряха на навес. Огнеборците са спасили автомобил в съседство.

Колата е на зам.-директора на Спортното училище „Стефан Караджа“ Дима Алексиева, а от полицията извършват оглед на изгорялата кола. Една от версиите е палеж.

Алексиева заяви пред Haskovo.info, че колата й е била технически изправна. Тя посочи, че няма врагове, съвестта й е чиста. „Цял живот съм работила с деца. На никой нищо лошо не съм направила“, допълни Алексиева.

19 коментара

  • Реални са си снимките и колата е от новите корси ! Толкова добра и отзивчива жена , само добро гледа да направи на хората ! Дано да и платят от застрахователите , а тези които са я запалили да си берът сега гайлето, има кой да ги открие !

 • Пък оная бясната директорка в едно училище подпали на всички тази седмица главите. От бяс направо фърчи като ускорен електрон. Тропа като подкован кон из тия коридори място не може да си намери. Гледа злобно и коварно, заяжда се и крещи, търси поводи да навиква хората и се прави на върховна командорка. То как може толкова злоба в един човек да се събере. Тя тая от проклетия и мръсотия прелива. Не може вече в кожата си да се побере. Ще се пръсне от лошотия, ама не помисля да се откаже!

 • Ами то всички я знаят коя е тая – видна производителка и разпространителка на дини и на друг вид превозвачески услуги и фирмаджийка от сой. Напоследък се подвизава и като директорка на училище. Ама от как се е появила в това училище човек не е оставила на навикан и не разреван. Мръсен характер има тая – направо като пепелянка. Като си отвори устата отрова плюе – със всяка дума някого обижда, със всяка мисъл някаква интрига крои, зад всяко действие някаква мръсотия готви. Това е неспасяемо зло. Заобиколила се е с едни дружки интригантки и само тях за хора признава и с тях човешки се държи. По всички останали съска и плюе, хапе и ги мори. Пък със личните си две подгласнички – по цели следобеди пушат, пият кафе и си набелязват жертви, интриги, сценарии – с кого да се забавляват, кого да унижат, кого да злепоставят, кого да навикат, кого да изгонят и кой да назначат. Опасно змийско гнездо – пазете се от това училище. Едно време беше най-спокойното. Сега е мястото където ще ви усмъртят набързо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Много моля, отговорните институции да вземат мерки – не оставяйте тая бясна кучка да се мъчи! Такива мъки на никоя жива твар не се полагат. Приберете я и я лекувайте, давайте й редовно лекарства, отделете я от останалите да не заразява други с бяс, превъзпитайте я, пък и дайте някоя полезна работа да си вади с полезен труд честно храната. Бъдете милостиви, ако нищо не помага и си свършете работата.

 • Гнет налегна всички в горското школо, защото Лудата Върховна Катерица решила заповеди да раздава и капризи да придава. Твърде се почувствала самотна и решила празник да заформи. Ама цялата тайфа много горестна била – всеки празник бил еднакъв и еднакво неприятен! Имало меню „невзрачно“ с валута добре заплатено. Имало специална тема с тоалети подплатена – Катеричка пъргавелка – указания раздавала и на дрескод го предавала! Винаги имало изява, на която първи дружки правели спектакъл славен и очаквали да ръкопляскат и всички от удоволствие да мляскат. На спектакъла шеги безбройни, на теми многобройни – този ще посочат и ще злепоставят, онзи от стола му ще вдигнат да засрамят, трети ще изкарат пред всички и със дебелашки стил ще осолят. И така докато минат през достатъчно народ, с които Рунтевелка се шегува и съвсем наяве се развлича!
  Най-подир се разрешавало раздвижване – песни, танци и раздумки, само който Рунтевалката посочи – той ще пее, ще танцува и ще има право на раздумка!
  Всичките под строй ще се веселят и пеят, и през сълзи ще се смеят! Иначе, ако не е забавно Катеричка Рунтавелка много ще се сърди. Задължително ще мине и на всички здраве и успех ще пожелае, тази вечер тя ще е добричка, а пък утре може да извади на всекиго душичка!
  Но умислена била горската тайфа. Без отбора верни дружки всички други ги гнетяло и от фалша ги боляло. Искали да пият и празнуват, без от Рунтавелката да се страхуват. Искали да бъдат волни и свободни, колкото си искат модни! Искали да си говорят думи всекидневни, без да мислят за дните злободневни.
  И така във горското школо, се надигала беда и пламтяла ненавистта! Всички си мечтаели сега, да натирят Рунтавелката накрай света. И да пият, пеят и празнуват, без на тази Лудата да рапортуват!

 • Три кучки в училищен двор разговарят:
  – Скучно ми е! – казва главната – Хайде да се забавляваме!
  – Готово, ще лаем и плашим само или ще хапем на месо? – пита втората.
  – Ама аз вече пирувах – облизва се третата – не мога да преглъщам, ще си разваля фигурата! Но мога да отхапвам и да плюя.
  – Слушайте – командва главната. – Избрала съм жертвата. Подгонваме я с виене и усилващ се лай. Притискаме я до оградата. Хапем и късаме до кръв и като се наситим си тръгваме.
  – Кокалите ще оставим ли, бе? – пита втората?
  – Ти пък, да нямаш излишни зъби – отмята козина третата!
  Речено сторено. И на другата сутрин трите пристъпват доволни, без да знаят, че трима кучкари се наговарят как да прочистят района!

 • М-но МА, самозабравила си се бе жена! Коя си мислиш, че си ти ма? Като си назначена за директор, та какво от това? Защо се разпростираш извън правомощията си ма? Спри да командваш и да се бъркаш във всичко, особено ако не те засята. Ти нито си вездесъща, нито си върховна сила. Ти си една мръсница с пари, добрала се по втория начин до поста! Ти си една куха лейка със селски манталитет и злобен характер! Дружките ти подлизурстват, защото са зависими от тебе, пък и с тях се държиш добре. Но и за тях и за всички останали е видно, че си една властна, болна от амбиции женица, преливаща от нездрава енергия избиваща все по-често в крясъци и нервни изблици. Ти си за специализирано лечение и положението пак е неспасяемо. Паталогичната злоба не се лекува!

 • Ми кой няма да обича за сумата между 500 до 700 лв., показно пред чужди хора. То от всеки по 10 лв. – една заплата става. Ама другия път оная полихроничната, театралката и госпожичката с тях еднолично да си поемат подмазваческите разходи, а не да го разхвърлят на целия колектив. Като искат да се покажат, да не решават за сметка на другите, а да ходят да си плащат сами подмазването, тъпите жестове и да лижат пред любимата си шефка!

 • Вие тази директорка защо още я търпите? Вдигнете се заедно срещу нея, опълчете се, хора! Тази от нормална дума и човещина не разбира. Това си е нейна схема – да гони и назначава дружки, да си прави ремонти на дирекцията с червен плюш, да се заобикаля с подмазвачки и интригантки! Да си върти училището като бащиния и да смесва държавната работа с бизнеса, да прави услуги на тоя и оня, с училищни пари и поръчки. Такава е открай време и няма превъзпитание. Това нещо трябва с камъни да го изгоните и със съд да го затворят!

 • Като не ги пенсионирате, както е по закона за всички учители, а ги оставяте да съсипват живота на подчинените си до дълбоки старини, така ще е. Пом.иректорката на ученическото общежитие взе всичко, което може да се вземе за лично обогатяване в пари, облаги, награди и даже това, дето на ум не ви идва. Отдавна е навършила години за пенсия, но като се отърква всеки ден в директора, печели това, дето желае. Там всички работят за нейната слава и благополучие. Унищожава хора без да й мигне окото, само тя да е вечно на баша. Простотия до шия, мераци до небето без грам покритие. Пенсионирайте го това чучело най-сетне, бе. Законът за пенсионирането само за нея ли не важи. Резил.

 • Хайде вече, махайте я тая лудата катерица от директорското място. Поводи колкото искате – когато искахте да махнете от поста А. Г. колко много нарушения видяхте изведнъж – пък нали за всичко все от РИО я съветвахте. Значи като искате виждате, като не искате не виждате. Вземете си отворете очите, че скандалът вече е голям. Трябват незабавни мерки и смяна на директорския пост!

 • В това училище глави ще падат още преди нова година. Въпросът е кой колко носи и на колко може да издържи. Тя тая бясната здраво се е заела да разчиства места за дружки!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.