Беливанов остана временно без заместник в общината

Хасково
Община

Кметът Добри Беливанов остана временно без заместник в община Хасково.

Зам.-кметът Велин Балкански е излязъл в продължителен болничен. След напускането на Евгени Консулов и Милена Трендафилова, Балкански остана единствен заместник на Беливанов.

Градоначалникът заяви пред Haskovo.info, че до края на годината ще работи без заместник. Той вече е отложил пътуване до Холандия, защото няма кой да бъде временен кмет в общината.

Беливанов допълни, че след провеждането на конкурсите в общината и завръщането на Балкански ще бъде обсъдена необходимостта от назначаването на още зам.-кметове. Засега част от ресорите ще поемат шефовте на дирекции.

Добри Беливанов посочи, че в самото начало на мандата си близо 2 месеца също е работил без заместници, а тогава не е имал и шефове на дирекции.

Още новини

loading...

26 коментара

 • Добри Беливанов посочи, че в самото начало на мандата си близо 2 месеца също е работил без заместници, а тогава не е имал и шефове на дирекции.-БИЛ РАБОТИЛ АКО Е ТАКА КАКВО Е ПОСТИГНАЛ ЧЕ НИЕ НИЩО НЕ ВИЖДАМЕ ДА Е СТАНАЛО ОТ ТОВА КОЕТО ОБЕЩА????? ЯВНО ДА РАБОТИШ ОЗНАЧАВА ДА СЕ ПОДПИШЕШ НА ВЕДОМОСТТА В КРАЯ НА МЕСЕЦА И ДА ПОЛУЧИШ ЕДНА ШАПКА ПАРИ – Е ТУЙ САМО ВЪВ БЪЛГАРИЯ ГО ИМА ДА ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТА ЗА НИЩО!!!!!!!

  • Давате ли сметка какво става….Общината е оставена е на Беливанов!!!Няма знаещ по европейски проекти /единствения начин да финансираме нещо в непроизвеждащата община/! Няма човек, който да предложи идеи и проекти за развитие на културата и децата в града! Няма човек, който да следи бюджета! Беливанов въпреки всичко твърди, че той прави всичко хубаво за града. Някой вярва ли му още??? Сигурно никой разумен, само тези на хранилка…..жалко!

   • Че нали има Специалисти по бюджета и Главен счетоводител – други няма да трябват. Директорите на дирекции са само за представителност, за друго не стават.

  • Ето ти новина…голям глад на новини е настанал. Важно е да пише,,Беливанов,, за да могат пет шест трола да пишат в захласт простотии срещу кмета. Как не ви омръзна бе?? Интриги и мерене на п…ки. Аман вече. Вземете се в ръце и си стягайте редиците на членовете на Герб, с плювни срещу един кмет който не ви изтърпя простотиите няма да успеете. Имахте и други кандидати преди Беливанов- Иванов и Панайотов. Те що не успяха като герб е такова голямо чудо

 • Пълни лъжи, но всяка дума на този старец е лъжа до сега. На 10.11.2015 г. са назначени зам.-кметовете Консулов и Трендафилова и това е само 4 дни след встъпването му в длъжност. Дядо Добри не лъжи, че дядо Боже гледа и ще те гори в казана! На тоя старец му личи, че е от БКП от километри, всяка дума му е лъжа!

 • Стига сте ни занимавали с глупостите на този изкукуригал некадърник Беливанов! Да се маха и си изберем можеш и знаещ кмет.

 • Че защо са му заместници, то и без това не се работи, а не кадърните “директори” са толкова некомпетентни, че не правят нищо от незнание. Общината е блокирана. Стой та гледай

 • Aло, 4-ти километър имате спешен пациент с последна фаза на лудост. Елате в общината в кметския кабинет и го приберете с усмирителна риза. Беливанов клиничен и тежък случай!

 • Как ти е удобно бе плъх да ни наричаш мойте съграждани,в кръчма е казвал от едното влиза от другото излиза 4 години съм бетон,но не се знае не бъди толкова сигурен,на твойте съграждани търпението май изчезва.

 • Кмете направо ме разплака като каза че си отменил пътуване до Холандия. Че ти каква работа имаш там, бе мушмурок? И да питам само ами с Табакова как ще идите в Санкт Петербург. Нали за там ти плати с общински пари екскурзията на Светла Табакова и д-р Валя Иванова за да се шляете из красивия и скъп град за наша сметка. Сега как ще идеш, а? или двете ти приятелки ще идат пък ти ще скимтиш тука като болен пес. Хайде и ти в дълъг болничен и да не те виждам вече в общината чи и около нея.

 • Тая Светла Табакерата постоянно е в чужбина с общински пари. Нестига, че незаконно е на тази длъжност и командва с гела заедно кметчето. Благодарение на нейните интриги бяха уволнени сума ти кадърни хора от общината. Дано да и се върне тъпкано на това злобно същество

 • Еееее,хайде сега гербаджиите да направят един палатков лагер пред общината с искане Беливанов да подаде оставка.Сайта Хасково-Минет да го отразява на всеки час сьс задьхани дописки от мястото на сьбитието. Даниелчо Гаргов да е в челото на протеста. А пьк комсомолецьт Щерю Янев да се залее с бензин като тоя вьв Варна-Пламен Горанов ли беше? И да заплаши,че се замозапалва,ако Беливанов не си подаде оставката. Аз лично ще си взема отпуск и ще ида да наблюдавам цирк,цирк,цирк.

 • ТОЯ в Холандия е това наистина е гавра с нас гражданите,спомням си ,че като се беше върнал от Монако го бяха питали какво става с водата,атой каза ,че няма време да отиде до Пловдивда види какви са резултатите,а сега се хвали ,че ще ходи с кумата си Валя и с’умната’Светлана’ив ПЕТЕРБУРГ.Наистина трябва с палатков лагер да го изгоним.Повече не се съмняваме в поведението му.

 • Горкия стар човечец нямал заместници. Ами аз съм свободен да ме вземе от кога се натискам за пост и слава.

 • Честният и добър Кмет назначава само родата си иприятели ,кумове и кумци ,защо не изкара списъка на същите тези с които бърка в кюпа за да видим кои са и защо освобождава най- кадърните хора .Кой му диктува ?Затова ли беше голямото писане за Емилия,защото си имал замисъл,а кажи как може майка и син да работятв един отдел в една стая и те да решават проблемите на хората по тяхно осмутрение.Резил.

 • Беливанката си е човек на ГЕРП-те си го избраха и управлението си е тяхно-всичките кадри в общината са техни назначения. Сега с техните камьни по техните глави. Аз си чакам обещаното намаление на всички даньци,премахване на Синя зона,двойно намаление на храната в детските градини,построяване на цьрквата,дето с дядо Николай щяхте да я строите,нова детска градина в кв.Бадема,нов парк на мястото на казармите,нова промишлена зона на летището в Узунджово и така нататък розови обещания за бальци,а ида не забравя-чиста и евтина вода за пиене. Ха да ви видя,не само да ми правите симфонични концерти.

 • Да си вземе за помощник още една пенсионерка като него, която не ще да се пенсионира, защото се мисли за специална и е голяма мераклийка да е началник, докато може да ходи. В ученическото общежитие се чудят вече как да се освободят от тоя навлек нагъл и алчен. По-голям егоист от пом-директорката на общежитието няма да намерите в цяло Хасково. Всеки я знае, защото залива всичко наоколо си със свои снимки, за да я видят колко е работна. Само че всички там работят за нея, за да има с какво да се хвали и да показва колко е велика. Впила се е в директора като пиявица и той освен нея нищо друго не вижда. Резил до небето, ама в РУО се правят на незнаещи, защото е техен човек. Баба Цола до 100 години ли ще си клати краката там, бе. Тя срам няма, поне вие се засрамете. Тя ако е дебил, вие дебили ли сте.

 • Ние май наистина си признаваме ,че сме от 80-те дебили щом го търпим този старец,който съсипва града ни.

 • Само великото Насенце от ученическото общежитие ще го оправи дядото. Тя и без туй е алчна за още власт, пари и слава, и понеже е пенсионерка като него, много добре ще се разбират. Моля ви, вземете я при вас, че най-сетне да има отърване от нея. Пропищяха всички от панаирите й и постоянните й интриги, само РУО не чува защото му е удобно да си спи. Аман от остарели маняци като тази пом.директорка. Не се търпи, ама и директора е зяпнал в нея като шаран. Хайде, вземете я, че не се търпи.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.