Спорт

Волейболистките пречупиха „розите“ в Казанлък

Волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) постигнаха втората си победа в първенството при жените като гост над Казанлък с 3:1 гейма.

Състезателките на треньора Габриела Айшинова спечелиха първите два гейма с 25:20 и 25:15, загубиха третия 22:25, но с успех в четвъртия с 25:22 затвориха мача. Така нашите взеха максимума от този мач и прибавиха нови 3 точки към сметката си.

Мениджърът на „Раковски“ Петър Ташев заяви за Haskovo.info след края на срещата, че е доволен от резултата, но не и от играта на момичетата. Според него, фактът че е трябвало задължително да спечелят срещата е „гипсирал“ волейболистките и те не са успели да разгърнат потенциала си.

Ташев очаква отборът да се завърне към добрата си форма още в следващия мач срещу „Берое“ (Стара Загора) и да зарадва публиката с нова победа.

„Раковски“ заема петата позиция във временното класиране с актив от 7 точки, колкото има и четвъртия „Берое“ (Стара Загора).

В 7 кръг на 1 декември от 18 часа вицешампионките посрещат именно „зелените“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button