Спорт

15 медала за „Виолена“ от „Бъдещи звезди на аеробиката“

Състезателите на хасковския клуб „Виолена“ се представиха силно на турнира по спортна аеробика „Бъдещи звезди на аеробиката“ в „Арена Армеец“ в София.

След приключване на последното за годината състезание 19 от „Виолена“ се завърнаха с 10 златни медала при 5-6 годишните и 5 медала при 7-8 г. – 4 сребърни и един бронзов.

Аеробика

При 7-8 г. групата на Михаела Николова, Божидара Делчева, Христина Везева, Габриела Стефанова и Габриела Тодорова спечелиха сребърен медал, а тройките сребърен медал (Михаела Николова, Божидара Делчева, Христина Везева) и само една десета не достигна на втората тройка (Габриела Стефанова и Габриела Тодорова, Андрея Иванова) да заемат третото място и останаха четвърти. Отлично представяне за Михаела Николова в индивидуалната надпревара като от 22 състезатели спечели бронзов медал, а Христина Везева се класира в осмицата.

Добро представяне и на по-малките 7-8 г. – Тиана Делчева и Калин Минчев, които се класираха втори при смесени двойки и сребърен медал за Калин Минчев в индивидуалната надпревара.

Отлична организация и атмосфера на състезанието и раздадени награди на всички участници от Сдужение „София Европейска столица на спорта 2018 г.“, доволни са от клубното ръководство.

След много кратка почивка всички състезатели започват подготовката за следващата година с нови съчетания във всички възрастови групи и категории. Тихомир Баротев, който тази година спечели заедно със състезатели от АМД Пловдив Световната купа за 2017 г. в категория групи, вече като студент в София и във връзка с това трудни условия за трениране, също ще започва да се готви за следващата година за участие в три състезания Световна Купа и Световно първенство. Нели Ташева, като една много обещаваща състезателка при 15-17 г., също ще се пребори със сигурност за основна гарнитура в Националния отбор за участия в тези международни състезания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button