Регион

Прокуратурата разследва грузинец за фалшиви табели и двама за дрога

Районна прокуратура-Свиленград образува бързо производство спрямо Мамука Г., на 48 г., грузински гражданин, за използване на неистински регистрационни табели, съобщават от държавното обвинение.

На 21 ноември на ГКПП „Капитан Андреево“, пристигнал микробус „Форд“, управляван от Мамука Г., който пътувал в посока Турция. Моторното превозно средство било с временни литовски регистрационни табели. В автомобила пътували още трима грузински граждани.

Водачът на микробуса представил на дежурния граничен полицай документите на автомобила и на пътниците. По време на проверката се установило, че представеното свидетелство за регистрация на моторното превозно средство е неистинско, а поставените временни литовски регистрационни табели не са издадени от съответните органи.

Свиленградската прокуратура образува и бързо производство спрямо Иван А., на 23 г., и М.К., на 17 г., за това, че в съучастие държали високорискови наркотични вещества без разрешително.
На 21 ноември в Любимец около 23 часа, полицаи спрели за проверка лек автомобил „Опел“, в който пътували Иван А. и М. К. По време на проверката полицейските служители открили в двамата 20 грама марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button