Регион

Фиат се заби в трактор, мъж бере душа, пострада и бременна жена

С опасност за живота е 44-годишен мъж след катастрофа, съобщават от пресцентъра на полицията.

Инцидентът е станал вчера в 17:50 часа на пътя за село Капитан Андреево. Пострадалият мъж от селото е шофирал лек автомобил Фиат с несъобразена скорост, навлязъл е в насрещната лента като се е ударил челно в движещ се в посока село Генералово трактор с ремарке, управляван от 60-годишен жител на село Сладун.

От удара, водачът на леката кола е с фрактури на таза и на двата крака. По първоначални данни от ЦСМП-Свиленград той е с опасност за живота и е настанен за лечение в МБАЛ-Хасково.

Бременна в 4-я месец димитровградчанка е без опасност за живота след инцидент. Катастрофата е станала на 24 ноември в 11 часа на пътя в посока димитровградското село Добрич. Поради движение с несъобразена скорост, 37-годишният водач на лек автомобил Фолксваген е загубил контрол, излязъл е от пътя и се е преобърнал в крайпътна нива. В инцидента е пострадала возещата се на предната седалка жена, която е с фрактура на лява ключица. Настанена е за наблюдение в АГ-отделение на МБАЛ „Св. Екатерина“ в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.11.2017 13:54 13:54

KAUNI

Back to top button