Регион

Спипаха трима с трева, ментета и нелегален дизел

34-годишен димитровградчанин се разследва за дрога, съобщават от полицията.

На 25 ноември в условия на провеждана полицейска операция е проверен на улица „Христо Данов“ в Димитровград лек автомобил Субару. В хода на проверката, в дрехите на мъжа е открита 0,66 грама суха зелена листна маса – канабис.

В хасково също са стартирали производства срещу лица, съхраняващи от същия наркотик. Първото е срещу 25-годишна димитровградчанка, в чийто дрехи е открита 2 кг марихуана и срещу 35-годишен хасковлия, в който е открита саморъчно свита цигара.

Тютюн и цигари без бандерол пък иззеха полицаи от Хасково и Симеоновград. При проверка на лице и магазин е намерен 4 кг. нарязан тютюн и 120 къса папироси, предадени доброволно от собствениците си с протоколи. Артикули с лого на защитени марки иззеха криминалисти и униформени полицаи от Неделен пазар в Димитровград. През почивните дни от павилиони са иззети общо 405 различни по вид артикули с лого на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Стоките – спортни екипи, панталони и клинове са иззети с протоколи по образуваните 3 досъдебни производства.

Митнически и полицейски служители са иззели дизелово гориво без документи. На 24 ноември, полицаи от Харманли и служители от Агенция „Митници“ са проверили дом на улица „Алеко Константинов“ и гараж на улица „Г. Жечев“, където са намерили общо 450 литра дизелово гориво с неустановен произход и съпътстващи акцизни документи. Горивото е иззето с протокол от митническите служители, а огнеборците са съставили актове за неправилното му съхранение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.11.2017 13:55 13:55

A GERB koi ste hvane aaaaaaaaaa

Анонимен
Анонимен
27.11.2017 13:56 13:56

i DELIAN4ooooooooo

Анонимен
Анонимен
28.11.2017 1:19 1:19

И Сотирчo ?

Back to top button