Хасково

Откраднаха тир, натоварен с мед край Хасково

Влекач Мерцедес с ремарке, паркиран на тир паркинг на улица „Узунджовско шосе“ в Хасково е бил откраднат, съобщават от полицията.

Камионът, собственост на хасковска фирма бил натоварен с метални ленти от рафинирана мед.

От свиленградското управление съобщават за кражба на 4 гуми с джанти, задигнати от междустълбие в кооперация на улица „Христо Смирненски“.

Последната регистрирана кражба е от жилище в димитровградското село Бодрово. След отключване на врата са откраднати 463 лева и 12 литра алкохол.

Експерт от ЕВН пък съобщил за извършена манипулация на електромер на улица „Сливница“ в Хасково. При проверката е констатирано, че е поставено мостово съединение между входящата и изходящата клема на клемореда на електромера, като по този начин се отчита по-малка изразходена ел. енергия с отклонение от – 80.86 %. Титуляр на партидата е 55-годишен мъж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Dan4o
Dan4o
01.12.2017 10:32 10:32

az bqh

Back to top button