Хасково

Болницата купува нова апаратура, търсят фирма за приготвянето на храната

Две обществени поръчки обявиха от МБАЛ-Хасково. Едната е за доставка на апаратура, а другата за фирма за приготвянето на храната за болницата.

В първата става въпрос за доставката на две операционни маси и толкова операционни лампи за Хирургично отделение. Стойността е 150 000 лв. без ДДС, а офертите ще бъдат отворени на 3 януари догодина.

Втората поръчка е за приготвяне и доставка на храна по диети за пациентите. Става въпрос за ежедневно приготвяне и доставяне на храна, след получена от възложителя писмена заявка за количествата храна по видове диети. Храната следва да бъде приготвяна чрез използване на висококачествени продукти, несъдържащи вредни за здравето примеси и добавки, с добра органолептика и качество и съгласно изискванията, е записано в поръчката.

Прогнозната стойност е 600 000 лв. без ДДС, продължителността е 2 г., а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 4 януари 2018 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
29.11.2017 16:49 16:49

Ей тия КОМИСИОННИ били много сладка работа бе Абе Гелов защо така който стане управител все се грижи за нова апаратура Абе и в дет градините ви знаят вече номарата с тия комисионни

делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
29.11.2017 16:51 16:51

Ще се обеся на площада ако видя ГЕЛОВ да управлява ТРАБАНТ ВЕРВАЙТЕ МИ

Back to top button