С пиротехническо шоу палят елхата в Хасково, Теодосий Спасов и Павел и Венци Венц в празничната програма

Любопитно

Стилно пиротехническо шоу и илюминации ще бележат запалването на коледната елха в Хасково, съобщават от общината.

Спектакълът с група „Вакали“ е насрочен за 12 декември от 17 часа на сцената на площад „Свобода“. Днес специализирана фирма поставя украсата на елхата в градинката до сцената.

Коледните и Новогодишните тържества в Хасково ще бъдат украсени от множество събития. Традицията ще бъде спазена и на 14 декември в галерия „Форум“ ще бъде открита Коледната изложба на Дружеството на Хасковските художници. Читалищата също са предвидили редица празнични събития. Хор „Родна песен“ ще има концерт на 7 декември от 18 часа в залата на театъра заедно с Камерния оркестър на общината.

Акцент е Коледният концерт на Камерния и Народния оркестър към общината съвместно с Теодоси Спасов и квартет „Българска джуниър“, който е насрочен за 21 декември от 18 часа в залата на театър „Иван Димов“. На 23 декември от 11 часа пак в театъра е Магическия спектакъл с Ненчо Илчев от „Комиците“ с участието на балет „Тангра“.

На 26 декември от 11 часа на площад „Свобода“ ще се проведе вторият Фестивал на коледарските и маскарадните групи. Същият ден от 19 часа в зала „Дружба“ е концерта на групите „Диана експрес“ и „Тоника Домини“.

Павел и Венци Венц ще гостуват в Хасково на 28 декември, концертът е от 19 часа в зала „Дружба“. Публиката ще може да се срещне тогава отново и със своите любимци от „Different Highway“.

В новоодишната нощ на откритата сцена на площад „Свобода“ веселието ще бъде гарантирано от Николай Славеев и неговия бенд. Предвидени са и Новогодишни фойерверки.

Програма

3 коментара

  • Да сложат Беливанов на върха на елхата, за да има свой връх тъпотията в Хасково.

  • Беливанката не е заслужил за това уважение По добре ще е отгоре да бъде ДЕЛЯНЧО а по надолу неговите АПАПИ от Герба А долу ДЯДО МРАЗ да е ПОЛИХРОНА с ЧУВАЛ ПОДАРЪЦИ но само за ГЕРБЕРИ може и за ОБЕДНЕЛИ ПАТРЕОТИ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.