15 885 лв. събраха от благотворителния концерт за Антон

Регион
Концерт

15 885 лв. за лечението на треньора по танци от Димитровград Антон Лозев събра благотворителният концерт “Мисия Надежда”, с който бе даден старт на благотворителната кампания.

13 318 лв. са от продажба на покани за благотворителния концерт и дарителската кутия там. Още 2 107 лв. са преведени от дарители по банковата сметка. Финансова помощ в размер на 460 лв. отпусна и Общински съвет-Димитровград по местната наредба.

Концерт

В концерта участваха: Ивана, Сестри Диневи, Формация “Паскалев”, Теос Маг, балет “Джани”, “Галаксико”, “Стрийт Дъст”, талантливи деца от Димитровград, танцови формации от София, Пловдив и Ловеч.

Днес “Мисия Надежда” продължава с Благотворителен рок-концерт на димитровградски групи в КДК от 20 часа, а на 5 декември от 18 ч. в зала “Асен Крайшников” на клуба с благотворителна изложба-базар на димитровградски художници.

Концерт

Преди по-малко от месец създателят на първия в страната рокендрол клуб Антон Лозев чува най-страшната за един спортист диагноза: Амиотрофична Латерална Склероза (АЛС) – неврологично заболяване, което води до атрофия на мускулите, постепенна парализа и фатален край. Единственият му шанс са 4 процедури със стволови клетки в клиника в Истанбул, всяка от които на стойност 10 000 долара.

Банковата сметка за набиране на дарения:

Юробанк България АД
IBAN BG52BPBI79261062432301
BIC BPBIBGSF

Антон Игнатов Лозев

Още новини

loading...

Един коментар по “15 885 лв. събраха от благотворителния концерт за Антон

  • Ами то както върве само за Бойко и за Цецо няма да има Мисия Надежда иначе 7 000 000 сме за тази мисия

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.