Допуснаха двама до конкурса за секретар на община Хасково

Хасково
Община

Двама са допуснати до участие в конкурса за секретар на община Хасково. Това са Костадинка Налбантова и Таня Тенчева-Арнаудова.

Не са допуснати Юмер Мерт и Янко Славов. Допуснатите кандидати за защита на писмената концепция следва да се явят на 8 декември.

За директор на Дирекция “Администрация и правно-нормативно обслужване при Община Хасково” са допуснати Янко Славов и Гергана Киримова, а не е допуснат Юмер Мерт. Тяхната защита на концепция също е на 8 декември.

За директор на Дирекция “Икономика, стопански дейности, управление на общинската собственост” са допуснати всички кандидати – Янко Петев, Юмер Мерт и Марина Ташева, които трябва да се явят на защита на писмена концепция отново на 8 декември.

Още новини

loading...

16 коментара

 • След нощните запои по кръчмите Талибанов е решил, кой да скъса и кой не . Естествено, който го е черпил обилно с дамаджани ракия в Мадара.

 • Не е дъртака, а Румен Тинчев я гласи и не само Костадинка. Янко Петев е предложен за директор от него, Киримова също… та даже и прецедател на комисиите стана, за да не развалят герберите работата

 • То мандата на кмета му изтече,бе!!!
  А,той още администрация не е наредил!!!
  За какво говорим изобщо ….

 • Костадинка съм имал работа с нея служебно и мога да кажа като мъж,че по неприятна жена не съм срещал.Ако спечели другия кандидат за гражданството ще бъде по- добре .Нямам никакво партийно отношение,просто лично.Аз не мога да разбера дали за нея казват ‘борсук’,но ако е за нея много и отива.Успех за другия кандидат.

  • Костадинка е Борсука, служителю! Ако не знаеш какво е борсук, виж Костадинка!

 • Най-добре да спечели пенсионерката пом.директорка от ученическото общежитие. Вечното Насенце с много любов ще омая всички, както е впримчила в мрежите си своя директор, защото е със слаби ангели и не може да устои на напъните й. Оплела го е здравата и той не вижда нищо, освен нея. Предал й е всички команди, а тя не спира да коли и беси с размах. Уволни един куп редови учители, за да не й пречат да се разпорежда, както си знае. Древната професия добре е усвоила и никой не и пипва началническото място, което тя смята, че й се полага до дълбоки старини. Не се наяде на власт, пари, награди и самоизтъкване навсякъде. Снимките й са навсякъде, за да я знае всеки. Ненаситна жена като нея срам няма, мярка пък никаква. Такова живуркане си е подсигурила, дето никъде го няма. Пенсионирайте я тази баба Цола или си я вземете при вас, за да ви оправи, че и общежитието да освободите от тоя навлек.

 • А той кметЯт е много зает да нарежда администрацията-каквото му бутнат на масата, докато се налива вечер, това ще каже да е на следващия ден. Така всеки ден след поредния нощен запой си сменя мнението. То и затова някои от новите конкурси не са издържали теста,щото са некадърни, но пък са му машите, и хайде върнали са резултатите, за да е уж успешен.
  Пияна глава.

 • Абе, тъпак гербаджийски, за кога вече тия конкурси,две години спа,сега се сети.

 • Насенцето, Насенцето! Само та ще ни оправи, както оправи отвсякъде и ученическото общежитие, и директора му, и РУО… Ама и всички, дето й пречат да прави маймунджилъци и всякакви панаири, за да се хвали из целия град като вечна и ненадмината баба пенсионерка. Ненадмината алчност и безочливост. Така е, защото не а пенсионирате навреме и тя съвсем изкука.

 • Ами тая бясната директорка на училище, що не се вижда по тия конкурси. Тя нещо забрави за хобито си по конкурси да ходи и да се тупа в гърдите колко е кадърна. То всеки може да ходи по конкурси, ма Бяснотийо! Друг е въпросът какво имаш в простата селска глава! То защото нищо няма, затова й се наложи да си “изкарва” конкурса – я с бонбони, я по-гръб – където каквото мине! Пък и на всяка власт е подлога – какъв й е проблема на тая с конкурсите! Ходи се издигай и остави хората да дишат спокойно без тебе. Уф злоботия ненаситна е тая!

 • То затова намаляха и конкурсите в образованието, защото който стане директор, там остава докато дойде време да се пенсионира или да го пратят в РУО, за да докоцука докрая за висока заплата и висока пенсия. По-лошото е, че най-нахалните и разтраканите стоят началници и след като са навършили възрастта. Даже от тях не отървават хората и ги оставят да си развяват байраците, докато могат да ходят. Като всеизвестното Насенце от ученическото общежитие. Голяма заплата и големи бонуси, благодарение на топлата й връзка с директора и интригите, дето ги разиграва откакто са я назначили за пом.директор там. Такова самоизтъкване на гърба на всички служители няма друго в града. Хвалби и снимки до небесата. Всички искат да се отърват от нея, ненавиждат я и й се подиграват, но на нея не й пука, нали парите си текат и екскурзийките не секват. Натиска се на директора за паметник, защото наградите всичките ги обсеби, пък пусти мерак не свършва. Пенсионирайте я тая нахална готованка. Стига е властвала и тровила живота на хората. Закона и за нея трябва да важи, нали.

 • а някой знае ли олга ванчева дали е спечелила конкурса за н-к отдел в местните данъци

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.