Асфалтират за близо 2.5 млн. лв. в Хасково

Хасково

Около 2.5 млн. лева са отделени за асфалтиране в Хасково и общината. Част от ремонтите приключиха, съобщават от кметството.

16 улици са ремонтирани в Хасково по договор за около 1 милион лева. Асфалтирани са близо 24 000 квадратни метра. Освен улици в града са запълнени пукнатини по велоалеята в парк „Кенана“, а най- компрометираните участъци от нея в посока „Сивата вода“ са изцяло преасфалтирани. Ремонтиран е и пътят покрай Дома за стари хора.

Приключва асфалтирането и на общинската пътна мрежа. Обновени са повече от 30 000 квадратни метра от пътищата в общината. От тях над 15 000 квадратни метра са от пътя за село Гарваново. Там текат доършителни работи, предстои насипване на банкета и почистване на канавките. За ремонтите на общински пътища са предвидени повече от 1 милион лева.

Община Хасково сключи договор с изпълнител на обществена поръчка за ремонт на улици в селата за над половин милион лева. Предвидени са ремонти на улиците във всички села на общината.

10 коментара

 • На улица Георги Китов,от другия край на Кенана вече има ями,те оправят велопътеките в гората ха ха ха

 • Тоз алкохолик дъртия кмет след , като го наараха с некадърното му управление и това, че асфалтира пред и на обекти на Монолит се сети, че има още плачевни места в града за асфалтиране. За нвго най-важно е да го черпят по кръчмите и да се налива кат свиня с ракия и вино. Такъв срам не стига, че стар , некадърен , мошеник, а и алкохолик излезе.

  • Да бе има нещо вярно замисляйки се. Винаги съм го засичала по заведенията и наситина обръщайки чашки една след друга . Той наистина е алкохолик и това обяснява неадекватността му в поведението му.

  • Абе ей наясно ли сте че могат да осъдят сайта за такива внушения? Освен че са уронващи престижа на човека са категорично неверни!!! Хайде дайте една снимка как точно се клатушка по улиците или как точно се налива по кръчмите? Двама -трима трола омазват човека. А всъщност какво да кажат, ремонтираха се улички забравени от години, да и велоалеята, явно че критикуват хора, които дори не знаят къде е, да не говорим, че на колело не са се качвали.

 • Сега ако направите един кръг из Хасковските кръчми лично ще го видите, как го черпят и му наръчват, а той пие ли, пие ли.Не заалужаваме такъв алкохолик за кмет. Ума му е атрофирал от деменция старческа и от запои до зори. И това е вярно, че се люшка по улиците в малките часове на денонощието кирка пиян. Какво може да очакваме за града ни? Нищо, затъва Хасково в едно безвремие. Вижте Иво Димов в Димитровград, всяка година града се развива и обновява, а нашия алкохолик освен за себе си да се облагодетелства и да се налива е едно НИЩО !

  • Кво се развива,бе, ще речеш, че не сме ходили в града на жоро тарабата или че е на 1000км., пустош,хора не можеш да срешнеш по главната улица,питай и обикновените хора,не партийците.

 • Налей ми вино и ракия, да пия, да се напия, че мъка имам голяма, нека да я забравя-от сутрин до вечер пия, ума ми не е бистра вода, на конци ме дърпат моите авери и аз вече съм неверни.
  Наздраве, мои съграждани!

  • За милият ни кмет няма събота, няма неделя ! Пие си бай Добри кат смок и то без да го е срам, по заведенията винаги е в съмнителна компания . За него важно е да му плащат сметките, че е скрънза голяма. А, нали знаете , който плаща той поръчва музиката. Така се управлява Хасково от съмнителни хора, които плащат сметките на кмета.

 • Стига сте плюли по кмета,граждани по селата раждани.Идете си на село а ако не искате, не клеветете ами си задайте въпроса,как е Делянчо Добрев,защо се замълча за него,къде потъна?Защо го покриха,защо се крие като мишка?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.