193 се дипломираха от УНСС в Хасково, сред първенците е певица

Хасково

193 абсолвенти се дипломираха от Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково. Бакалаврите са 122, а магистрите – 71.

Първенците при бакалаврите са народната певица Петя Петрова, популярна като Петя Кенанска, Нурсен Аптиджемил и Александра Латунова, а при магистрите – пълният отличник Красимир Янев.

Дипломиране

Церемонията по дипломирането се проведе в големия салон на НТС. Всички бяха приветствани от директора на центъра доц. Живко Драганов, който припомни, че УНСС е в Хасково от 26 г. и продължава да се развива. Сред официалните гости от ръководството на УНСС – София бяха доц. Стела Ралева, доц. Миланка Славова и проф. Матилда Александрова.

По традиция церемонията по дипломирането завърши с хвърляне на шапките във въздуха.

Дипломиране
Певицата Петя Кенанска

6 коментара

  • айде сега всички новодипломирани чалгаджиийки на работа в школото на оная опърничавата превозвачка! Тя такива ги избира – празноглави чалгаджийки, дружки, по роднински пък напоследък и на принципа кой с кого спи – нали за всичко трябва да е информирана жената. Всеки да й се отчита какво прави извън работата, с кого го прави и най-вече дали не забравят в извън работно време да я превъзнасят и споменават като директорката слънце!

  • няма какво да ги показвате – имаме ги и знаем колко „знаят“ : купени са им дипломите , а те са пълни ръбове…

  • С тия дипломи от измислени специалности, дето за нищо не стават, освен за държавна работа и общината…

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.