Хасково

72.5 литра дъжд в Долно Ботево, очакват нови валежи в Хасковско

Най-много дъжд през последното денонощие в Хасковска област е паднал в района на стамболовското село Долно Ботево – 72.5 литра на квадратен метър, събщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория в областния град.

Количеството дъжд в Хасково е 33.8 литра, Димитровград – 37.5 литра, Симеоновград – 45.3 литра.

Оперативните дежурни в областна администрация съобщиха за Haskovo.info, че ситуацията в региона е спокойна и няма сигнали за проблеми, свързани с дъжда.

За днес прогнозата е за нови валежи с очаквани количества на места около 40 л/кв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.12.2017 11:32 11:32

Не само от дъжд ами и от злоба се давят отново тази седмица в едно училище в града. Бясната му директорка не се спира – плюе, вряка, кряка, обижда, заплашва, нарежда, подрежда, набежда – изобщо НЕНОРМАЛНА РАБОТА! Тя тая бясната е жива СОП-ка за освидетелстване, ама кризите и стават ежедневни, ежечасни. Тя един захване , после при втори продължи, трети пред всички нахока, четвърти публично злепостави – няма млъкване тая нейната злобна уста! Каквото с болната си психика реши, че е проблем за решаване веднага пристъпка. Когото с болната си психика реши, че трябва в правия път да вкара – веднага го награбва да го лекува с обиди!
Страшно животно ей, страшно нещо!

Back to top button