Регион

Дрогиран шофьор от Хасково се обърна с Ауди, пътник е с опасност за живота

За тежка катастрофа на пътя между Симеоновград и село Васил Левски, община Опан, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера малко след 15:30 часа с лек автомобил „Ауди А4“, управляван от 26-годишен водач Хасково. Поради движение с несъобразена скорост, на мокра пътна настилка и десен завой, шофьорът изгубил контрол над автомобила, който се ударил в крайпътно дърво и се обърнал по таван.

При удара е пострадал пътуващият на предната дясна седалка 31-годишен мъж от Симеоновград, който е бил откаран и настанен за лечение в МБАЛ – Хасково с фрактура на дясната лопатка, фрактура на дясно ребро и комоцио, с опасност за живота.

Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и на наркотични вещества, като е отчетен нулев резултат за употреба на алкохол и положителен резултат за употреба на амфетамин и канабис. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.12.2017 14:57 14:57

Египтяни ?

Back to top button