Коледната украса грейна в центъра на Любимец

Любопитно

И тази година Любимец спази традицията и в началото на декември в центъра на града едновременно грейнаха две елхи заедно с празничната украса.

Градинката пред украсените дърва се изпълни с деца и родители, които дойдоха да се насладят на празничната атмосфера.

Началото на празника бе дадено от Джуджето Чук и Баба Коледа, които разиграха забавен скеч, в който включиха и част от присъстващите деца. По време на спектакъла усмивките грееха по лицата на палавниците, които тръпнеха в очакване да посрещнат Дядо Коледа. След като бе повикан от малчуганите, той, заедно с една малка фея и с всички деца отброиха последните десет секунди преди да грейнат коледните светлини. Едновременно с това празнични фойерверки озариха небето над центъра на града и звучаха коледни песни.

До шейната с еленчето, светещите фенери и приказната къщичка, място намериха макети с отворени лица на Дядо Коледа с дете, коледни курабийки и снежен човек.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.