Хасково

Първи сняг зарадва децата в Хасково

Кратък снеговалеж зарадва децата в ранния следобед в Хасково. Около 14:45 часа в района на Градската градина започна да вали сняг.

Първият сняг посрещнаха с голяма радост учениците в ОУ „Св. Климент Охридски“, които по това време бяха на двора. Децата викаха „сняг, сняг“, честитяха си и подскачаха от щастие.

Сняг

От метеорологичната обсерватория в областния град съобщиха за Haskovo.info, че снеговалежът в техния район е продължил около минута.

Температурите по това време бяха около 5 градуса, като снегът при тези условия е донякъде изненадващ. Облъкът със сняг, който зарадва хасковлии отмина, а снежинките се стопиха.

Читатели на Haskovo.info изпратиха снимки от снеговалежа в центъра на Хасково в района на комплекс „21 век“.

Прогнозата за утре е за променлива облачност с минимални температури около нулата и максимални – 10 градуса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Неделчо Ст.
Неделчо Ст.
05.12.2017 16:34 16:34

Внимание, преминал е „облЪкът“! А бе какви са тия неграмотни писачи, ало, сайтът???? Като са неграмотни поне да си качат програмата за правопис, безплатна е!

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
05.12.2017 20:56 20:56

Гледам охранителя от ММ на снимката Ами той ч„овечеца взел-дал бе хора Що не си стоят в къщи или на чашка кафе в кварталния клуб тия старци бе БОЙКОооооооо БОЙКО ти нямаш баща и майка и не знаеш как се живее с 200 лв Слез при старците виж какви дертове имат дигнете тия пенсии Тоя келеш Волен Сидеров щеше да вдига пенсиите на 300 лв Ояде се говедото разведе се и си живее царски а глупаците гласуват за Атака гладни и боси Абдали

Back to top button