Хасковска фирма ще строи кръговото на пътя за Димитровград

Регион

Хасковската фирма АБ АД ще строи кръговото кръстовище на пътя Хасково – Димитровград, потвърдиха за Haskovo.info от Пътното.

Фирмата е предложила най-ниска цена в сравнение с другите двама кандидати – 473 990 лв. без ДДС. Сега тече 10-дневен срок за обжалване, след който ще бъде сключен договор с дружеството.

Haskovo.info припомня, че кръговото ще е в района на строящите се заводи. Проектът предвижда на мястото на съществуващото кръстовище да се изгради кръгово, с което ще се повиши безопасността на движение. Ще се осигури и безконфликтен достъп до крайпътните обекти в отсечката. През 2016 г. средно на денонощие през участъка са преминавали около 14 000 превозни средства.

Срокът за изпълнение на кръговото е 90 дни, като най-вероятно работата ще започне на пролет.

10 коментара

 • ако АБ направят и кръговото като пътя,няма да е добре(пътя е като дунавски вълни)

 • НЕ ГО ПРАВЕТЕ КАТО ТЕЗИ НА РАКОВСКИ, ВАСИЛ ЛЕВСКИ И ИЗХОДА ЗА КЪРДЖАЛИ!!!!!!!!!!!!!ТОВА СА КРЪГОВИ УБИЙЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!НЕКА Е КРЪГ С ЛЕГНАЛ( НИСЪК ) БОРДЮР ТА АКО НЯКОЙ В МЪГЛА ИЛИ ПРОСТО ЗАГЛЕДАЛ СЕ НЕ ГО ВИДИ ДА МИНЕ ПРЕЗ НЕГО А НЕ ДА ОСТАНЕ НА МЯСТО

 • А в Хасково кога ще построят кръгови??? Поне на Раковска с Дунав …..и до Захарна….

 • Аз оправдавам кръговите в Хасково- на Кърджалийска, на Васил Левски и на входа от Димитровград. Нека този който реве, че били убийци да ми отговори на въпроса- АДЖАБА БАДЖАНАК АКО КАРАШ С 40 КМ. В ЧАС КОЛКОТО Е ОГРАНИЧЕНИЕТО КАК ЩЕ СЕ САМОУБИЕШ?!…убиват се само идиотите които не спазват ограниченията, и по-добре така. Колкото по-малко идиоти толкова по-добре за останалите.

  • МНОГО СИ ПРАВ И АЗ СЪМ ФЕН НА ПРАВИЛАТА !!!!!!!!!!! И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО НЕ ОДОБРЯВАМ ТЕЗИ КРЪГОВИ !!!!!!!!!!!! ДАНО НЕ Е СЪЩОТО И НА ПЪТЯ ПО КОЙТО НЯКОИ МАЛОУМНИЦИ ЛЕТЯТ И С 200 КМ/Ч ЧЕ МАЙНАТА ИМ НА ТЯХ АЛА ЩЕ ИМА И НЕВИННИ ЖЕРТВИ ПОКРАЙ ТИЯ КРЕТЕНИ!!!!!!!!

 • Там може да се изгради достатъчно голямо кръгово и ако го осветя ще е още по-добре. Но… Има едно но, и то е свързано с начина на работа през последните години. Не се прави нещо, за да се облекчат хората, а за да се усвоят едни пари и след това кой, откъдето е. Пък хората да го …
  Както се казва: ще почакаме- ще видим.

 • Смешно е !!! Дори безумно. Сумати пари за едно глупаво кръгово. Сложете две камери да снимат и въпроса с нарушителите е решен. Това само в България го има. Има проблем ? Дай кръгово ,че да вземем още пари от данъкоплатеца.

  • И ти си прав. Камери и – бецален.бецален до изтощаване. Следващият път ще минава тихо и бавно като бит педераст

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.