Беливанов прекрати три от конкурсите в общината

Хасково
Община

Кметът Добри Беливанов прекрати със своя заповед три от конкурсите в община Хасково.

Прекратяват се конкурсите за директор на дирекция “Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост”, Секретар на общината и директор на дирекция “Администрация и правно-нормативно обслужване”.

В заповедите на кмета е записано, че след извършена проверка е установено, че председателят на комисията, образувана за провеждане на конкурсите е освободен по негова молба от състава й. Това става с резолюция от 6 декември.

Освободеният председател е директорът на общинската данъчна дирекция Румен Тинчев Тинков.

Още новини

loading...

12 коментара

 • Беливанов прекрати манипулираните конкурси защото го хванаха. Това е заглавието.

 • Ех, този кмет едни конкурси, като хората не може да направи… а Вие за кмет сте го избрали.
  Колкото пъти влезна в този сайт за конкурси чета и то на едни и същи постове.
  Добре, че съм си от Димитровград и си имаме кмет с акъла си.

  • нв зная колко му е акъла на димградския кмет ! Знам че дипломата му е фалшифа !!!

 • Къде е председателят Тинчев? Тоя мило го хване шубе и се изсмазули. Но тая тиква е хитра-не иска са се компрометира, защото за кмет се гласи. Има една поговорка – “Видиш ли малък човек, бягай!”. Имате още малко месец и за размисъл….

 • А конкурса за директорското място на оная Бясната директорка кога ще бъде обявен за нелегитимен. Не може да директорства в едно училище тая Лудата, и целият колектив да реве и вдига ръце от нея и тя да продължава да си разиграва коня. Това да не и е бащиния на тая любемешка селянка! А тези дето и дадоха бланката сега седят и се крият, мълчат и гледат гаврите и с хората.

  • Ама като гледам само ти се оплакваш от бясната! Свикнали сте с нищо правенето и изведнъж когато трябва да работите бясната е виновна! Когато не служителите не харесва работата пускат предизвестие и напускат! А така като гледам никой още не напуснал!

 • Кой трябва Добри да ти каже, чр трябва да си тръгнеш,ти не си виновен ти неможеш да се преценишАз ще ти кажаНие граждааните.Ти почна третатс година исамо четемКмета отмени заповеф Кмета обжалва,отук нататък града ни хубаво няма да види.Иди си, не гони децата ни,за сега те молим!Ако еостанало малко умно нещо в теб Добри направи го Иди си.

 • Дядо Добри е алкохолик, как да мисли трезво той все е на черешата. Цяла вечер пие по кръчмите , а на сутринта е махмурлия. Не е пъва младост на 71 г. е и му се живее, като за последно. Дано скоро ни освободи от присъствието си, защото се е е превърнал в непознат и за старите си приятели човек. Голямо падение е и голямо разочарование за всички хасковлии.

 • Тези две престъпнички продължават да боравят с документи и се готвят за трети конкурс?

 • Бай Добри ,много си зле .Ти направо стана смешен ,глупост след глупост .Твоите съратници, Гела този глупак некадърен ,мазник и голям интригант пак ти е дал грешни съвети да с глупавите си действия да окепазиш всичко съградено до тук и труда който хвърлиха хората да те докараме до там .И този глупак с лубрикантите да иде да си прави цял ден кафета , коли и др.напитки да пие .Той щял да дава акъл ами той за него си няма камо ли да дава на други ,палячо .Индианец некадърен е Гела , Тинчев тази мишка гладна ,слагач ,лизач .Трябва полиция и прокуратурата да се самосезира да провери нагласените конкурси и крадливите схеми на Гела ,Двете руси каки и малкия гном .

 • Да прекрати най-сетне и царуването на Насенцето като пом.директор в ученическото общежитие. Отдавна навърши години за пенсия, ама защото е любовница на директора, той си я държи. Стига с тази излагация, дето край няма. Не се наяде на големи заплати и на награди, дето й ги изработват колегите, а тя за благодарност ги съкращава и уволнява, за да седи началник до дълбоки старини. Аман от тая нахалница. Пенсионирайте я, че да миряса общежитието от нея.

 • Хайде бе, Беливанов, защо се ослушваш, ами не изискваш контрол за спазването на закона или Насенцето понеже като тебе е преминала отдавна възрастта за пенсия, да си седи началник. Аман от любовници, дето искат да са във властта, докато могат да ходят. Целият град се смее над това самовлюбено същество, което командва ученическото общежитие така, както е най-добре за личните й интереси. Докога с това селско театро. Засрамете се най-сетне.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.