Беливанов обжалва пред ВАС решението на хасковския съд за спорта и културата

Хасково
Сесия

Кметът Добри Беливанов обжалва пред Върховния административен съд решението на Хасковския административен съд, който не спря предварителното изпълнение на решението на общинския съвет за отпускането на 176 000 лв. за детско-юношеския спорт и културата в Хасково, потвърдиха за Haskovo.info от общината.

Решението на хасковския съд е от края на ноември и се отнася само до предварителното изпълнение на решението на местния парламент до гледане на жалбата на Беливанов по същество през януари.

Haskovo.info припомня, че на извънредна сесия на 13 ноември общинските съветници гласуваха 100 000 лв. дофинансиране за спорта и 76 000 лв. за културата, като парите се отклониха от предвидените за видеонаблюдението. Междувременно, спортните клубове и културните институции вече подадоха формуляри, с които кандидатстват за гласуваните пари.

ВАС трябва да се произнесе в едномесечен срок, като юристи посочиха, че обжалването не спира последното решение на Хасковския административен съд.

Още новини

loading...

2 коментара

  • Сега Гела ,този палячо къде се покри ???Пак зад полата на тая дето пък не може да си я държи пусната .Сервитьора нещо много се умълча нали ги търсеше и намираше и ги плашеше ,че ако намери кой пише ще дойде русата кузалтия и ще направи фокуси с уста на цялата община .Той май за Гела имаше там едно данни ,че си ходил с тоя оня .Той само може да мие чаши и да прави кафета от него нищо не става ама нищо .Едни къси гащи и едни джапанки и винаги гребен в джоба от казармата му е спомен .Гела писал на Дядо Коледа ,че искал нов гребен за Коледен подарък .Палячо ако ме търсиш ще ти кажа къде съм да дойдеш да ми срешеш косите ,

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.