Поредна родолюбива акция на хасковските тракийци

Хасково
Дарение

Тракийското дружество “Георги Сапунаров” и читалище “Тракия 2008” в Хасково дариха за четвърти път учебници и учебни пособия на българското неделно училище “Св. св. Кирил и Методий” в Истанбул.

Всички учебници и учебни тетрадки за изучаващите български език са нови. Подбрани са разнообразни помагала и за подготвителната група в училището, открито в сградата на Българската екзархия от Генералното консулство на България в турския мегаполис.

В пратката, която вече отпътува, са прибавени географска карта на България, портрети на Левски и други национални герои. Регионалната библиотека “Христо Смирненски” в Хасково с готовност се включи в дарението с българска и преводна литература. Информационният център “Европа директно”-Хасково също предостави книги за ЕС за детска възраст.

Дарение

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.