Любопитно

„Южняци“ откриха коледния базар в Свиленград

Традиционният Коледния базар в Свиленград беше официално открит с пъстра програма.

С концерт се изяви Танцов ансамбъл „Южняци“ при хасковското читалище „Пейо Яворов“ и народната певица Веселина Георгиева.

Фолклор

Изпълненията на ансамбъла повдигнаха настроението и предизвикаха възторжените аплодисменти и възгласите „браво“ на многобройната публика, което е знак за добър старт на Коледните празници в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Съгражданин
Съгражданин
11.12.2017 17:49 17:49

Много добро и професионално представяне. Първоначално нямаше много хора и дори някои от тях не знаеха какво предстоеше, но със започването на спектакъла, то пубкликата ставаше все повече и повече, като едни от други не може да гледат.

Съгражданите имаха едни очаквания, но по аплодисменти и коментарите след това, мога да кажа, че това надхвърли очакванията им (дори моите). Като биха желали отново да гледат подобен спектакъл.

Дочух един коментар на дядо от публиката, който гласеше нещо от рода „те са професионалисти и са за международна сцена, трябва да играят и в Европа“. Този коментар също е и измерител на задоволството от хората които са присъствали.

Желая Ви успех и Ви чакаме отново ;) !

Back to top button