46 деца от приемни семейства получиха подаръци от Дядо Коледа

Любопитно
Подаръци

46 деца от приемни семейства получиха подаръци от Дядо Коледа на специално тържество в залата на Младежки център в Хасково.

Присътващите бяха приветствани от кмета Добри Беливанов в словото си той заяви: “В навечерието на едни от най-хубавите празници Коледа и Нова година, всеки прави равносметка на отминалата година. Всеки преценя доколко е успял да постигне целите си, бил ли е добър човек можел ли е да направи още нещо. Присътващите тук могат да бъдат убедени, че те са направили най-ценното за едно дете – да има дом, топлина и обич. Блгодараря Ви, че дарявате щастие на децата, благодаря Ви, че ги приемате като ваши собствени рожби. Знам, че е така защото виждам отношението на децата към Вас приемните родители. Едно дете не може да бъде излъгано, че е обичано и желано то отвръща със същото. Мили деца продължавайте да бъдете все така весели, търсещи и любопитни към живота. Уважавайте хората, които са отворили домовете и сърцата си за Вас. Пожелавам на приемните родители и на децата здраве и още повече щастливи моменти заедно.”

Подаръци

Присъстващите бяха поздравени от Таня Славеева, ръководител на поректа “Приеми ме” в Хасковска област.

По-големите деца са писали писма до дядо Коледа, в които са описали точно какъв подарък искат, а по-малките получиха подаръци посочени от техните приемни родители. Подаръците са закупени служители на община Хасково, така също от работещи в държавни структури и частни фирми. Сред подаръците освен многобройни играчки има дрехи, ботуши, чанти, таблет и дори велосипед.

В ролята на Дядо Коледа безвъзмездно се въплъти Александър Милушев, секретар на читалище “Заря”.

Кратка празнична програма представиха децата от 15 детска градина “Слънце”.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.