Комета запали хасковската елха, Дядо Коледа пристигна с мотор

Любопитно

Комета запали коледно-новогодишните светлини на елхата на хасковския площад „Свобода“.

Последва пищна заря и много снимки на децата на фона на красивата елха и с Дядо Коледа. Добрият старец пък пристигна по-рано с мощен мотор, защото както сам обясни – шейната му се била повредила.

Елха

Хасковлии бяха поздравени с настъпващите празници от кмета Добри Беливанов.

В програмата по запалването на елхата участва група „Вакали“, която се представи и с атрактивно огнено шоу, а изпълненията им бяха съпроводени от фойерверки.

8 коментара

  • Дядо Беливани елхата той запали .Много писна програма е таз година от кмета старец.!!!

    • А дали бихте могли да се зарадвате на нещо? Ако бяхте там със сигурност щяхте да сте впечатлени. Беше кмета, да много кратко поздрави хората. Не разбирам какъв е проблема във всички градове е така. И моля ви без политикантсване и обиди под новини за коледни празници. Смешни ставате! Големи политици имало в това Хасково!?

  • Днес, 12 декември 2017 г., Конституционният съд допусна за разглеждане по същество искането от 62-ма народни представители от 44-то Народно събрание за установяване на противоконституционност на парламентарния акт от 4.10.2017 г. на неприемане на проекта на решение за прекратяване на пълномощията на народния представител Делян Александров Добрев. Честито!

  • Писна ни от тоя некадърен Беливанов, само се кипри по тъпите общински прояви, по софри и банкети, а не прави нищо друго важно за града

    • Не е Янко Митев.Янко Митев има костюм на Дядо Коледа а този на снимката е на Дядо Мраз.

  • Кой да запали елхата – Делянчо ли??? На делянистите за всичко им е виновен победилият в двубоя Беливанов! Делянчо-Урана, хаха

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.