Хасково

Хванаха двама да претоварват ментета в Хасково, задигнаха 500 лв. от магазин в „Орфей“

Стоки с лого на защитена марка конфискуваха криминалисти от хасковското управление, съобщават от полицията.

Вчера в 10 часа улица „Изток“ в областния град, полицаите забелязват претоварване на стоки от микробус Фолксваген в лек автомобил Мазда от двамата собственици на колите – мъже на възраст 58 г. от Хасково и 28-годишен пловдивчанин. Установено е, че 341 спортни артикули са с лого на запазена търговска марка без разрешение на правопритежателя. Пловдивчанинът е задържан до 24 часа.

Две кражби са извършени през денонощието в Хасково. Първата е на 100 лева и чанта с документи от паркиран на булевард „Васил Левски“ Фолксваген Голф.

Около 500 лева пък са задигнати от магазин в кв. „Орфей“ след чупене на патрон на вратата му. Магазинът се е охранявал частна охранителна фирма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димитров
Димитров
13.12.2017 14:00 14:00

Държавните органи, на които ние плащаме заплатите, много ревностно пазят БЕЗПЛАТНО частните интереси на някакви си „маркопритежатели“, които не плащат и стотинка за тази дейност! Хайде да не се позовават на охрана на законни интереси! В същото време тия „маркопритежатели“ натрапват Марково робство“ – постоянно зарибяват хората, особено деца и младите чрез рекламите! От това следва неистово търсене… „Борим се“ уж срещу алкохолна, тютюнева и наркозависимост, а срещу марковата зависимост кога?

Back to top button