Общината обяви нови конкурси за секретар и шефове на дирекции

Хасково
Община

Община Хасково обяви нови конкурси за директори на две дирекции и за секретар на общината.

Конкурсите са за директор на Дирекция “Администрация и правно-нормативно обслужване”, директор на Дирекция “Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост” и за Секретар на община Хасково.

Документи се подават всеки работен ден в 10–дневен срок от датата следваща датата на публикуване на обявлението за конкурса.

Haskovo.info припомня, че на 6 декември кметът Добри Беливанов прекрати конкурсите за тези постове. В заповедите на кмета бе записано, че след извършена проверка е установено, че председателят на комисията, образувана за провеждане на конкурсите е освободен по негова молба от състава й. Освободеният председател бе директорът на общинската данъчна дирекция Румен Тинчев Тинков.

Още новини

loading...

11 коментара

 • Не им писна вече за кой ли път тази Китимова и Костадинка се натискат да станат насила държавни служители. А бе непокоси хора

  • Абе едната май бая години е била държавен служител, едва ли точно се натиска, тази длъжност не е кой знае какво …….

 • Ще ходят в София на подбор колкото и да не им се иска. Да си прочете тъпата Гергана новия закон.

 • Гергана Киримова си е подготвила работата .Любовник активист и кадърната и майка са и зад гърба.

 • МАЙНАТА И НА ОБЩИНАТА ВИЖТЕ ДРУГАТА СТАТИЯ ПЛАТЕНИЯ РЕПОРТАЖ ЗА ЯЗАКИ -РАБОТОДАТЕЛ НА ГОДИНАТА -ЗАВОДА С ПО-СМЕШНИ ЗАПЛАТИ И ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ФИРМИ!!!!!! ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ЧЕ ЦЯЛ СВЯТ СИ ИЗНЕСЕ ПРОИЗВОДСТВОТО В КИТАЙ ЗА ПО-ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА А КИТАЙ НА СВОЙ РЕД ПРАВЯТ ЗАВОД В БЪЛГАРИЯ ЛЕЛЕ МАЛЕ КОЛКО СМЕ ЗАКЪСАЛИ А ПЪК СЕ ГОРДЕЕМ С ТОВА!!!!!!! РАЗКРИВАЛИ СЕ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА Е ДА АМА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!!!!!!!!

 • Кмете ,ние гражданско сдружение те молим да направиш пресконференция пред твоите избиратели и на живо дате питаме и да ни отговаряш,за да се убедим,че нашия Кмет може да чува ,да говори,но без листчето ,което вадиш от джоба и ако това го направиш следващия мандат двойно ще гласуваме пак за теб,може и след конкурсите заедно с ПТЕВ,КЕРИМОВА И КОСТАДИНКА.

 • Къде са 400 те радиатора? Беливанов, не се прави на умряла лисица ти направи така че в общината да работят престъпници. Едната краде радиатори, другата изнудва фирми и взема комисиони от светофари, третата си поправя протоколите за конкурса си, друга заема длъжност, за която няма стаж и опит в дадената област. На какво прилича тази администрация бе хора? Викайте господари на ефира тия са за скункс. От общината вони вече на мърша.

 • Да не би Гаргата и Биляна да отговаряха на условията ма селянко. Изнудването на фирми ставаше от тях, а да не говорим че такива светофари нямаше и на сън да видиш даже. Ти кажи герб какво направиха с крадебите милиони остави стотинките

  • Джемиле, прозрачна си ? Я ходи при твойте дърти тъпкачи пропаднал парцал си. И знай, че бял ден няма да яидиш ти си изрод .

 • Ти за моя бял ден не мисли проскубана кур..во, а гледай себе си на човек не приличаш. Жалка разчекната кокошка Гергино

 • Господари на ефира сега ли трябва да се викат или след конкурса на Янко Петев ,Гергана Керимова,Костадинка Налбантова,Юмер Мет? Моля ,ви дайте разяснение по въпроса.за да знаем какво да правим? Благодарим ви !

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.