Насрочиха извънредна сесия за капиталовите разходи

Хасково
Сесия

Извънредно заседание на хасковския общински съвет е насрочено за 21 декември от 9 часа, съобщават от местния парламент.

Заседанието е с единствена точка – Повторно обсъждане докладна записка от кмета Добри Беливанов относно Корекция на разчета за финансиране на капиталовите разходи на община Хасково за 2017 г., в частта й раздел І: Изменение в дела на планираните капиталови разходи с източник на финансиране “Трансфери от държавния бюджет”.

Извънредната сесия се свиква по искане на група от 14 общински съветника, което дойде след днешната редовна сесия, на която мнозинството отхвърли Корекция на разчета за финансиране на капиталовите разходи на община Хасково за 2017 г., внесен от Беливанов.

Съветници обясниха, че така се затрудняват плащания към фирми от второстепенни разпоредители като училища например и затова се налага повторно разглеждане само в частта на раздел І.

Още новини

loading...

6 коментара

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.