Любопитно

Минерални бани блесна в празнична украса

Коледните и новогодишни светлини грейнаха снощи в община Минерални бани.

Кметът Мюмюн Искендер поздрави всички жители и гости на националния курорт на тържествената церемония по запалването на коледната и новогодишна украса, която се състоя пред сградата на общинската администрация.

Празник

За осма поредна година палим тържествено празничното осветление и аз ви обещавам, че с всяка следваща година то ще става все по-красиво. Искам да благодаря на всички, затова че допринесохте със своите гласове Минерални бани да стане община на 2017 г. за балнео и СПА туризъм в Конкурса на Министерството на туризма, изпреварвайки общини като Велинград, Хисаря, Павел баня и още много други. Това беше успех, който постигнахме всички заедно и съм сигурен, че през следващата година отново ще бъдем първи. Благодаря ви, че сте тук, благодаря на нашите деца, които са подготвили своя програма за този празник, и знам, че те най-много ще се радват на празничните светлини, които ще грейнат след малко, каза още Искендер.

След това започна коледната програма с участието на децата от Детска градина „Снежинка“ и малките танцьори от Детска танцова група „Хорце“ към читалище „Заря 1957“ в Минерални бани. А в самия й край, след последвалото обратно броене грейна феерията от светлини, подкрепена от мощна заря, озарила небето над националния курорт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button