Двама допуснати до конкурсите в архитектурата на общината

Хасково

Двама са допуснатите кандидати до конкурсите в архитектурата на община Хасково.

За началник отдел „Архитектура, градоустройство и кадастър“ се допуска Тоня Маркова, която трябва да се яви на тест на 10 януари. Не се допуска Саранди Сарандиев – не притежава изискваните 4 г. професионален опит.

За директор на Дирекция „Архитектура, градоустройство, строителство и инвестиции“ се допускат до конкурс досегашният шеф в дирекцията Драгомир Колев и Тоня Маркова, които трябва да представят до 10 януари писмена концепция за стратегическо управление. Тук няма недопуснати кандидати.

Председател на комисията е главният архитект Деляна Панайотова.

5 коментара

  • Лечев и Колев най-големите лъжци и без никакви качества в общината. Единственото, което праввт е да си нагласят фирми и хора, да клюкарстват и взимат високи заплати. Никога е нямало в общината такива измекяри. Добри виж си кадрите. Напълни общината с крадци

  • Докато ти драги хасковлия си пушил зад училището, Деляна е завършила архитектура.Работила е в Софийска община докато ти си хрупал банички на главната.

  • Маминита,татювата!!!Само от Хасково ТЯ завършила архитектура!Че и работила в София!!!Нашата хасковска ГОРДОСТ!!!!

  • Цял град знае,че Делянка е на тази длъжност зарад татко си!!!!!Инак щеше да носи папки и кафе на истински архитект в Софийска община!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.