Спорт

Радост за хандбалистките след бой над „Етър“ и Сливница за Купата

Две победи постигнаха хандбалистките на „Хасково“ в първия ден от финалния турнир за Купата на България при девойките до 19 г. в спортна зала „Спартак“.

Хасковлийки стартираха в турнира с изключително важния мач срещу „Етър`64“ (Велико Търново), като след равностойна игра изоставаха на полувремето с 12:14. През втората част момичетата на треньора Ирина Миладинова намериха сили за обрат, който задържаха с много воля и заслужено се поздравиха с победа – 33:32. След последния сигнал в срещата настана голяма радост в щаба на хасковлийки и по трибуните.

Хандбал

След няколко часа хандбалистките излязоха и за втората си среща срещу „Ники спорт“ (Сливница). Гостите се оказаха корав отбор, като на полувремото резултатът бе 19:19. През второто полувреме шампионките от миналия сезон успяха да пречупят момичетата от Сливница, а в края се откъснаха и с разлика за 40:34.

Така в неделя от 11:30 часа е решаващата среща за Купата срещу „Бъки“ (Габрово).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button