Хасково

Такси и Ауди катастрофираха на Кърджалийска

Двама шофьори са пострадали след катастрофа, съобщават от полицията.

На 16 декември в 13:34 часа на булевард „Освобождение“ в Хасково е станал инцидент с таксиметров автомобил Дачия, шофиран от 61-годишен мъж. При обратен завой, водачът е отнел предимството на лек автомобил Ауди, управляван от 31-годишен хасковлия.

Водачът на Дачията е с контузно-разкъсно нараняване на главата, обработен и освободен за домашно лечение, а другият шофьор е с контузия на лявата длан. На нарушителя е съставен акт.

Срещу 45-годишен харманлийски водач пък е отпочнато бързо производство. Мъжът е хванат да шофира колата си в Харманли след употреба на 2,5 промила алкохол в кръвта. Задържан е до 24 часа. За шофиране в нетрезво състояние е задържан и 50-годишен тополовградчанин. Той управлявал Хюндая си в града с 1,46 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.12.2017 17:15 17:15

Няма начин подкупното бивше катаджийче Антон от ММ да няма пръст в болничното заведение.Много бързо е бил освободен за домашно лечение.

Back to top button