Регион

Хванаха 23-годишен с амфетамин и канабис, спипаха крадец от хипермаркет

23-годишен младеж от Димитровград е хванат с наркотик, съобщават от полицията.

На 15 декември по обяд, криминалистите са извършили проверка в дома му на булевард „Димитър Благоев“, където са намерили 22 грама бяло прахообразно вещество, бели бучки и 1,93 грама зелена листна маса. Тестване с полеви наркотест е установило, че се касае за амфетамин и канабис. Открита е и електронна везна, чиято повърхност реагира на намерените наркотици.

Цигари без бандерол иззеха полицаи от хасковското управление. През почивните дни те са проверили дом и лек автомобил, където са намерили общо 6280 безакцизни папироси.

64-годишен мъж е установен за кражба от хипермаркет в Хасково. Той задигнал хранителни продукти на стойност над 10 лева, които не заплатил на касата. След подадения сигнал, униформените полицаи са го установили с инкриминираните продукти, които са иззети с протокол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button