4510 лв. събраха от Коледния базар на областния управител

Хасково

4510 лв. е сумата, събрана от Коледния благотворителен базар на Областния управител на Хасково.

С помощта на дарители от цялата област за три дни бяха събрани средствата, които още днес бяха преведени на фондация „Искам бебе“. С тях ще бъдат подпомогнати семейства с репродуктивни проблеми от Хасковски регион.

Базар

Областният управител Станислав Дечев изразява дълбоката си благодарност към всички дарители, към всички участници в базара и към онези, които продължават да работят за каузата „За повече деца в България“.

Вече няколко училища подеха кампания и организират свои благотворителни базари в дните до Коледа. Очакваме до края на тази седмица резултати от базарите в СУ „Васил Левски“ – Хасково, от НУ „Отец Паисий“ – Симеоновград, както и от други учебни заведения от цялата област.

На Празничния коктейл на Областния управител официалните гости също ще бъдат поканени да подкрепят каузата „За повече деца в България“.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.