Спорт

Петя Делчева е спортист №1 на Спортното, Петьо Кирев е треньор на годината, хандбалистките – отбор на 2017-а

Шампионката по борба Петя Делчева е Спортист №1 за 2017 г. на хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“.

Петя е с две първи места на държавни първенства, първо място на Европейско първенство за кадетки, Второ място на световно първенство за кадетки. Тя не можа да присъства на церемонията по награждаването в Младежкия център, защото е на лагер с националния отбор.

Спортно

В топ 10 следват шампионите: Емирджан Мехмед – бокс, Мерт Рамадан – борба, Мария-Магдалена Кирева – вдигане на тежести, Габриела Кирева – вдигане на тежести, Димитринка Георгиева – борба, Християна Петрова – хандбал, Борислав Бръмчев – борба, Весела Бръмчева – борба, Йорданка Стоянова – лека атлетика.

Спортно

Треньор на 2017 г. е Петьо Кирев – борба класически стил. Той получи наградата си от областния управител Станислав Дечев.

Спортно

Отбор №1 на 2017 г. е отборът по хандбал – девойки старша възраст – държавни шампионки за 2017 г. Наградата бе връчена на тима от началника на Регионалното управление на образованието Христина Боева.

Спортно

Всички бяха поздравени от директора на училището Силвия Тенчева. В програмата се включиха шампионки от клуба по гимнастически спортове „Юнак“ и ансамбъл „Южняче“.

Спортно

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ВАЛЕ
ВАЛЕ
18.12.2017 20:00 20:00

козлодуй

Back to top button