Регион

Пиян шофьор се заби с Фолксваген в паркиран камион

Пиян шофьор с лек автомобил Фолксваген е катастрофирал снощи в 20 часа в хасковското село Конуш, съобщават от полицията.

42-годишният мъж от Кърджали, шофирайки с несъобразена скорост и с 2.13 промила алкохол в кръвта, се е ударил в паркиран товарен автомобил Форд.

От удара мъжът е с контузия в областта на гърдите, кръста и дясно рамо, прегледан в МБАЛ-Хасково и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

През денонощието са задържани трима водачи, шофиращи в нетрезво състояние. В хасковското управление са двама от тях на възраст 58 и 46 г., хванати от автопатрулите съответно с 1,57 и 2,05 промила алкохол. В ареста на Димитровград е 54-годишен мъж, шофиращ колата си с 2,34 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СЪВЕТНИК
СЪВЕТНИК
20.12.2017 12:08 12:08

БЕЗОБРАЗИЕ ПИЯН ПУСНАТ.ЗАКОН РЕД И ЧУДО.КОЙ МУ ХОДАТАЙСТВА.

Анонимен
Анонимен
20.12.2017 22:54 22:54

, значи.двама.хасковлий.хванати.със.алкохол.и.задаржани.а.третият.от.турция.със.2.13.е.пуснат.под.домашно.лечение.екак.стават.тези.номера.ако.ние.сме.в.турция.дали.шина.скрият…..язък.за.българските.полицаи.ина.партия.герб

Back to top button