Любопитно

„Тракийска Коледа“ напълни хасковския театър

Пазничният концерт „Тракийска коледа“ напълни тази вечер с публика салона на хасковския театър „Иван Димов“.

Аплодисментите на зрителите заслужиха танцьорите от ансамбъл „Китна Тракия“, фолклорна група „Тракийска дъга“, малките танцьори от „Пъстрица“ и група „Воденица“, които се представиха с тракийско и шопско хоро.

Концертът бе открит от председателя на тракийското дружество „Георги Сапунаров“ Кирил Сарджев, който поздрави хасковлии с настъпващите празници. Организатори на концерта са още читалище „Тракия – 2008“ и община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
koko
koko
20.12.2017 8:15 8:15

Жалка картинка, едни старци пеят и играят, даже театъра не могат да напълнят… Що не вземат да ги закрият…

Почитател
Почитател
20.12.2017 10:44 10:44

Коко, Защото са на самоиздръжка т.е. не получават средства от никъде и няма кой да ги закрие

боко
боко
20.12.2017 11:12 11:12

Коко, като не си запознат с нещата, защо пишеш по хавата си ? Това са самодейци, които не получават нищо! Този ансамбъл „Китна Тракия“ е единствения такъв в Тракийския съюз в БГ, съответно в Хасково е към Тракийското др-во и читалище „Тракия“! На хонорар са само оркестъра и тримата ръководители на съставите! Даже музикантите пак са направили много, като са научили музиката на танците на трите състава! Друг е въпроса, че с озвучаването имаше проблеми!

Back to top button