Хасково

Арестуваха момче и момиче с дрога след гонка с полицията в Хасково

Момче и момиче са задържани тази сутрин около 1:40 часа в квартал „Орфей“ в Хасково, съобщават от полицията.

Автопатрул е подал звуков и светлинен сигнал за проверка на лек автомобил Сузуки „Гранд Витара“. Колата се е движила срещу патрулния автомобил, не е спряла на подадения сигнал и е продължила в посока улица „Акация“.

След незабавни заградителни мероприятия, автомобилът е блокиран и спрян. Шофиран е от 28-годишен младеж от Харманли с пътник 25-годишна пловдивчанка. От първоначалния оглед става ясно, че регистрационните табели са манипулирани чрез залепване на бяло и черно тиксо на табелите, което прикрива букви от табелата.

Последвал е личен обиск, при който в дрехите на момчето са намерени 2 станиолови топчета с 2 грама марихуана. До скоростния лост на колата е открито и шишенце с 2 грама кристално бяло на цвят вещество – „пико“. Младежите, познати на органите на реда, са задържани до 24 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.12.2017 11:00 11:00

Наркоманите с лопата да ги ринеш.

Анонимен
Анонимен
20.12.2017 15:49 15:49

Тук намирисва на нещо : през вечер се залавят младежи,които консумират дрога.И все ги залавят полицейски патрули..И всичко да е напълно случайно?Едва ли!Лошото ще е ако тоя ,който им е го продал,след това ги е издънил.Така не бива.Вместо да се залавят дилърчетата,се залавят употребяващите.Защото на куките така им е по-лесно,нали са си разкрили едно голямо престъпление.

страх
страх
20.12.2017 17:17 17:17

Тогава внимавай и се оглеждай следващия път като си купуваш….. , че може да не си симпатичен на дилърчето ти

Back to top button