Любопитно

Топ гримьорка представя новата си книга „Приказна“ в Хасково

Топ гримьорката Светлана Арсова ще представи новата си книга „Приказна“ в Хасково.

Светлана Арсова е професионален гримьор и създател на школата „Гримирана“, от която излизат най-добрите специалисти в тази сфера. Работила е за Versace, La Perla, Carducci, списание „Vogue“, както и за всички български дизайнери.

През годините е била личен гримьор на редица известни личности от шоубизнеса, реалити формати и конкурси, артисти от българското кино и театри, сред които Коста Цонев, Миглена Ангелова, Маргарита Михнева и Сашо Диков. Тя е единственият автор на специализирана литература за професионален грим. Първата книга на Светлана Арсова се казваше „Гримирана“ и беше издадена в няколко тиража, които изцяло бяха разпродадени.

Книга

„Гримът е една истинска вълшебна вихрушка от цветове и консистенции, изживяване, в което има майсторство, примесено с много любов и красота. Всяка от нас си е представяла, че е принцеса от любима приказка – Снежанка, Пепеляшка, Спящата красавица. Всички вярваме в приказки и мечтаем да ни се случват вълшебства. Хиляди приказни празници ще има в живота ни, много от тях можем да подготвим и преживеем по-вълнуващо. За да бъдем принцеси и да се чувстваме специални, трябва да намерим нашата приказка. Тази, която най-много би ни подождала. И да станем част от нея. Каквато и да изберете – класическа, екзотична или съвременна визия, направете я разпознаваема. Доверете се на интуицията, която ще ви води. Бъдете смели, защото е позволено всичко, което е красиво. Нека гримирани да се чувстваме като цветна рисунка от вълшебен роман“, казва Арсова.

Хасковската премиера на „Приказна“ ще е на 27 декември от 18:30 часа в „Баркод“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button