Спират тежките камиони за облекчение на трафика

Хасково
Опашка

Днес, от 14 до 20 ч., се ограничава движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища, съобщават от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Целта е повишаване на безопасността при пътуване и увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата в последния почивен ден за Коледа.

Шофьорите трябва да тръгват на път с автомобили подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат резки маневри и да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на “Пътна полиция”, която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.

Забраната не важи за автомобилите, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари (ADR).

Още новини

loading...

Един коментар по “Спират тежките камиони за облекчение на трафика

  • Да спрат КМЕТА БЕЛИВАНОВ!!??Че е потенциално опасен!!?Ммм!!Движи се като валяк без каска…..

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.