Спорт

Елена Станкова: 2017-а беше изпълнена с емоции и огромни успехи

„2017 година беше изпълнена с емоции за „Хасково 2012″ и всички наши привърженици“, заяви за Haskovo.info в края на годината старши треньорът на баскетболния шампион и носител на Купата на България Елена Станкова.

„Постигнахме резултати, които хората очакваха и искаха толкова силно! Спираха ме по улиците на града и казваха: Г-жо Станкова, тази година вече е нашата! И ние го направихме, направихме го два пъти, и то у дома, пред пукащата се по шевовете зала „Дружба“! Няма как да не сме удовлетворени, че денонощният ни труд донесе тези огромни успехи, срещу много добре финансово обгрижвани конкуренти! „Хасково 2012“ е отбор на годината в град Хасково, но отзвукът е достатъчно голям и извън пределите на града!

Баскетбол

В навечерието на Новата година искам да честитя празниците на всички хасковлии, да са живи и здрави и дано отново донесем усмивки в сърцата им!“, отправи поздрави с настъпващата Нова година Станкова.

Баскетбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button