Спорт

Хандбалният „Свиленград“ изпраща силна година в елита

Женският хандбален отбор на „Свиленград“ е сред трите тима в Хасковска област, участници в елита на съответните първенства.

„В момента сме втори във временното класиране. За Купа България ще се срещнем с отбора на „Етър“ (Велико Търново)“, заяви пред Haskovo.info треньорът на „Свиленград“ Тефик Парафитов.

„Тази година в клуба тренират над 112 деца. Искам да пожелая на всички една по-успешна 2018 година. При девойки до 14 години сме Вицешампиони на България, а в моментна сме заложили много в изграждането на силна детска школа. Отборът в елита дава огромен стимул на всички деца да тренират усилено, за да бъдат част от отбора след време.

Искам да благодаря на ръководството на клуба, всички състезатели, родители и хандбални деятели с пожелание предстоящата година да е една от най-добрите в личен и професионален план“, отправи своите новогодишни пожелания Парафитов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button