Инспекцията по труда проверява конкурсите в общината

Хасково
Социално подпомагане

Инспекцията по труда проверява последните конкурси в община Хасково, заяви пред Haskovo.info началникът й Петър Андреев.

Той допълни, че е изпратил документацията до централата в София за становище и сега се чака резултат от там. Преди време отново е била извършена подобна проверка.

Haskovo.info припомня, че на 21 декември по сигнал на граждани кметът Добри Беливанов възложи проверка на законността на конкурсите за секретар на общината, директор на дирекция “Икономика и стопански дейности, управление на общинска собственост” и директор на дирекция “Администрация и правно-нормативно обслужване”. Потърсен за коментар Беливанов заяви, че чака Инспекцията по труда да се произнесе и тогава ще се реши дали конкурсите да бъдат прекратени.

Както Haskovo.info писа, вчера от общината обявиха, че всички 8 кандидати са допуснати до участие в конкурсите.

Още новини

loading...

10 коментара

  • Хасково стигна дъното благодарение на Беливанов и герб. Да ги изгоним завинаги от Хасково. Некадърници!!!!!!

 • Кмете, назначете си секретар за 6 месеца без конкурс, който няма да участва в следващия конкурс, имате вюпиюща нужда от Херкулес, който да изрине авгиевите обори от административна немощ и некомпетентност в поверената Ви община!

 • ИТ да не се занимава с конкурси ,а да види как се експлоатират работниците и не им се плащат заплати!!!!!!!!!!!!!!

 • Резилииии!!!
  Айдеее Кмете ,Айдеее друм!!!Нищо не става от тебе!!!Стига се излага ва будала!!!?

 • ВСЕ ОЩЕ НЯКОЙ ХОРА ИЗПИТВАТ УВАЖЕНИЕ КЪМ ВЪЗРАСТА ВИ И ДОКАТО ИМА ТАКИВА ОТЕГЛЕТЕ СЕ ТАКА ЩЕ СИ ЗАПАЗИТЕ ИМЕТО!

 • Добри, тия твойте похот ли ви кокошки и проскубани пуяци те направиха за смях пред цяла България. Оттърви се от тях и си тръгвай, поне и малкото авторитет, който е останал от миналото ти да запази името ти.

 • Това за новите конкурси ли се отнася или за старите?
  Станаха толкова много, че вече нищо не разбирам…

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.