След сигнал на читател Екоинспекцията провери предприятие за пушек

Хасково
Пушек

Регионалната инспекция по околната среда и водите в Хасково се самосезира след публикуването на читателска снимка в Haskovo.info.

На нея се вижда как предприятие изпуска от комина си черен дим. В читателския сигнал се твърди, че така се замърсява въздуха.

От Екоинспекцията съобщават, че във вторник са проверили предприятието и са установили, че дружеството използва два водогрейни котли за отопление на сградата. Като гориво се използват въглища, за които фирмата е представила фактури за закупуването им.

По време на проверката в нормален режим е работил единият котел, като отделяните емисии не замърсявали атмосферния въздух. Не е било констатирано и изгаряне на производствени отпадъци.

Още новини

loading...

7 коментара

  • То се вижда от снимката че замърсяване няма. Да ти ИБА И ДЪРЖАВАТА ГНУСНА ПОДКУПНА. БЪЛГАРИН ЛИ Е ВСЕ Е КЕЛЕШ, СМОТАНЯК. КРАДЕЦ. ПЕДЕРАСТ. И НАЙ -ВАЖНОТО- САМО СЕ УНИЩОЖАВА ТЪПОТО ЖИВОТНО. ЕДИН БЪЛГАРИН УНИЩОЖАВА ДРУГ.-

  • Анонимен господине, нормално е при разпалване особено ако са по-влажни въглищата, в началото да се отдели повече дим. Не може след всеки димящ комин през зимата, да се всява смут. Изумявам се, че медията търпи като коментар толкова обиди и цинизми.

  • Това е сградата на Делена! Ха сега да видим как смятате, дали не изгарят остатъците от платовете?! Така черно гори текстил и пласмаса!

  • до “читател”, вероятно служител на Екоинспекцията – ще проверявате ! Това ви е работата, господине ! Ще санкционирате ! Няма да се криете като мишки и да си създавате корумпирани връзки. Глуха провинция ! Вижте София -Фандъкова е “въртят на шиш” за едно коминче в бившите виетнамски общежития !

  • Аз живея до делената и така е постоянно незнам защо за РИОСВ това е нормално

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.